Zabijačková polévka z jelita

Zabijačková polévka z jelita
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Tuhle velice snadnou polévku budete mít na stole během chvilky a její chuť vás ohromí.

Ingredience

  • 2 jelita
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 PL sádla
  • 6 hrnků vývaru
  • 1 hrnek vařených krup
  • 2 čajové lžičky majoránky
  • krutony
  • sůl a pepř dle chuti

Postup

  • V hrnci na rozpuštěném sádle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
  • Přidejte obsah z jelítek, přilijte čtvrtinu vývaru a duste po dobu 5 minut.
  • Následně přidejte do hrnce zbytek vývaru, vařené kroupy, prolisovaný česnek a koření.
  • Polévku nechte lehce přejít varem.
  • Odstavte z ohně a podávejte s opečenými krutony.
Polévka z jelita s krutony v bílém talíři.
zdroj: kochen-kuechen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.