Čokoládová poleva na cukroví

Čokoládová poleva na cukroví
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Velmi jednoduchá, ale lahodná poleva, kterou můžete použít na rozmanité druhy vánočního pečiva.

Ingredience:

  • 60 g vysokoprocentní hořké čokolády
  • 1/4 šálku másla
  • 1/2 šálku moučkového cukru
  • 4 PL mléka

Postup:

  1. Čokoládu nalámanou na menší kousky nejprve rozpusťte ve čtvrt šálku másla.
  2. Následně v misce smíchejte moučkový cukr, mléko a čokoládu a rozmíchejte dohladka.
  3. Cukroví ozdobte podle vašich představ.
Poleva z čokolády, másla, mléka a cukru.
zdroj: allrecipes.com

Typickým cukrovím, které vyžaduje zdobení, jsou perníčky. Objevte rozmanité varianty polev na perníčky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.