Vajíčková pomazánka se šunkou

Vajíčková pomazánka se šunkou

Každá šunková pomazánka je jedinečná svou nezaměnitelnou chutí. Tato receptura s dijonskou hořčicí a vejci je velmi lahodná, navíc naprosto jednoduchá. Perfektně chutná na čerstvém křupavém chlebu.

Ingredience:

  • 8 plátků šunky
  • 4 vejce natvrdo
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 250 g lehké majonézy
  • 3 sterilované okurky
  • 1 středně velká cibule
  • 2 lžíce dijonské hořčice (kdo nemá rád, může vynechat nebo dát jiný druh)
  • Sůl a mletý černý pepř podle chuti

Postup:

  • Šunku rozmixujeme v mixéru na drobné kousky a dáme do misky.
  • Přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená vejce s řapíkatým celerem na tenké plátky.
  • Pak nasekáme najemno cibuli s okurkami a přidáme do mísy.
  • Zalijeme hořčicí, majonézou, osolíme, opepříme a promícháme.
  • Dáme na 2 hodiny vychladit do lednice a pak můžeme podávat.
Pomazánka se šunkou a vejcem.
Zdroj: https://www.allrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.