Italská kuřecí roláda s mozzarellou a parmskou šunkou

Italská kuřecí roláda s mozzarellou a parmskou šunkou
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Lahodné maso vonící italskou kuchyní. Stačí jen pár ingrediencí, láhev dobrého vína a v mžiku se přenesete na slunný jih.

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 100 g parmské šunky
  • 60 g mozzarelly
  • 4 lžíce najemno nakrájených sušených rajčat
  • čerstvá bazalka
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Řízky omyjte, očistěte a z boku nařízněte tak, aby se daly rozložit do tvaru srdce.
  • Každý osolte, opepřete, položte na něj 2 plátky šunky, posypte lžící sušených rajčat a pár kousky mozzarelly, přidejte čerstvou bazalku.
  • Maso zarolujte, upevněte páratky a lehce zvenku osolte.
  • Dejte do pekáčku, nebo zapékací mísy a pečte 30 minut v troubě vyhřáté na 180°C.
  • Po upečení nakrájejte na plátky a podávejte s brambory nebo s bramborovou kaší.
Kuřecí šneky naplněné sušenými rajčaty a ozdobené čerstvými bylinkami.
Zdroj: jocooks.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.