Pokud s rolováním masa trochu zápasíte, zkuste tuto roládku z mletého, je snadná, chutná a díky vajíčku vypadá na řezu opravdu efektivně.
Ingredience
- 400 g kuřecího mletého masa
- 3 vejce
- 3 nožičky vídeňských párků
- 1 lžíce strouhanky
- 1 cibule
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 1 červená paprika
- sůl
- pepř
Postup
- Vejce uvařte natvrdo. Cibuli nakrájejte na jemno, papriku na proužky, párky na půlkolečka.
- Maso osolte a opepřete. Pečicí papír potřete olejem a naneste na něj maso tak aby v nízké vrstvě vytvářelo čtverec.
- Větší polovinu maso potřete hořčicí, na ni položte kousky cibule, proužky papriky, kousky párků a uvařená vejce.
- Formu vymažte olejem.
- Pomocí papíru maso zarolujte, přendejte do srnčího hřbetu, vmáčkněte a pečte 30 minut v troubě vyhřáté na 180°.
- Nechte vychladnout, rozbalte a podávejte studené s čerstvým chlebem a naloženou zeleninou.