Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem

Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem

Delikátní prosciutto v kombinaci s parmezánem a čerstvou zeleninou podráždí vaše chuťové buňky a vy už nebudete chtít nic jiného!

Ingredience

  • 2 bagety
  • 200 g Prosciutta
  • 100 g parmezánu
  • 1/2 hlávkového salátu
  • 100 g cherry rajčat
  • trochu bazalky

Postup

  1. Bagetu nakrájíme našikmo, položíme na ni pár lístků salátu, plátek zatočeného prosciutta, hoblinky parmezánu, rozkrojené cherry rajče a ozdobíme lístky bazalky.
Pečivo se šunkou, sýrem, rajčatem a bazalkou na talíři.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.