Kdo by ji nemiloval? Připravte si jedinečné topinky, které mají šmrnc!
Ingredience
- 300 g hovězího mletého masa
- 1 polévková lžíce nasekaného tymiánu
- 100 g mixu barevných pálivých papriček
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 2 polévkové lžíce kvalitního kečupu
- sůl
- pepř
- plátky pečiva
- olej na smažení
Postup
- Plátky pečiva opečte na oleji a nechte je okapat na papírovém ubrousku. Můžete také použít topinkovač.
- Na oleji orestujte nakrájenou cibuli a přidejte maso. To opečte do hněda.
- Následně přidejte rajčatový protlak, kečup, nakrájené papričky, tymián, sůl, pepř a prolisované stroužky česneku.
- Směs ještě chvíli opékejte a nakonec, podle potřeby, osolte a opepřete.
- Topinkovou pomazánku naložte na pečivo a ozdobte bylinkami.
Pořiďte si toho nejlepšího pomocníka k výrobě topinek! Při výběru se inspirujte recenzemi nejlepších topinkovačů.