Pivní marináda na krkovici

Pivní marináda na krkovici
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Maso, grilovačka a pivo, to je nerozlučná trojka. Když navíc přidáte maso do marinády, je o skvělou párty postaráno, neboť maso bude naprosto dokonalé.

Ingredience

  • 3 stroužky česneku
  • mletý černý pepř podle chuti
  • 1 lžičku kari koření
  • 1 lžičku provensálského koření
  • 3 polévkové lžíce oleje
  • sůl podle chuti
  • 2 – 3 lžičky plnotučné hořčice
  • 2 polévkové lžíce sójové omáčky
  • 1 lahev piva

Postup

  • Česnek rozmačkáme, přidáme pepř, kari i provensálské koření, olej a promícháme.
  • Osolíme, přilijeme sojovou omáčku s hořčicí a zamícháme. Vložíme maso a dáme přes noc marinovat do chladu.
  • Dvě hodiny předtím, než budeme grilovat, ještě přilijeme pivo a i s masem promícháme.
Kuřecí stehna nakládaná v marinádě z piva.
Zdroj: thebeeroness.com

To bylo našich 5 marinád. Ptáte se, co za maso dát na gril? Zkuste třeba grilované kuřecí, na nějž najdete recepty také na našem webu.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.