Pokud si potrpíte na jemnější chuť masa s decentním kořeněným nádechem, rozhodně sáhněte po této masové marinádě s medovým základem.
Ingredience
- 1/3 šálku dijonské hořčice
- 1/4 šálku medu
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička papriky
- 3/4 čajové lžičky soli
- 1/2 čajové lžičky mletého česneku (nebo 2 stroužky čerstvého)
- 1/2 čajové lžičky mletého černého pepře
Postup
- Nejprve smíchejte hořčici s medem. Přidejte olivový olej a jablečný ocet.
- Poté přidejte mletou papriku, sůl, mletý česnek a nakonec mletý pepř.
- Vše promíchejte, smíchejte s masem a dejte marinovat do lednice alespoň na 2 hodiny.