Tento recept je skvělý v tom, že je možné jej připravit z nejrůznějších ryb. Vyberte si takový druh ryby, který chutná právě vám a nechte si chutnat!
Ingredience
- 200 g filetů (volitelné – losos, treska apod. – bez kůže a kostí)
- 1 čajová lžička česnekové pasty
- ½ čajové lžičky černého pepře
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 4 polévkové lžíce majonézy
- 1 polévková lžíce másla
Postup
- Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte česnekovou pastu s filety a dobře promíchejte. Zakryjte pánev a vařte 5–10 minut, dokud se filé neuvaří.
- V míse zatím smíchejte, pomocí mixéru, sýr, majonézu a hořčici. Měli byste získat hladkou směs.
- Jakmile budou filety hotové, rozmačkejte je vidličkou a přidejte je do směsi s hořčicí.
- Vše dochuťte černým pepřem, dle vlastní chuti a promíchejte.
- Nyní můžete pomazánku natřít na oblíbené pečivo a ozdobit ji čerstvými bylinkami nebo zeleninou.