Křupavé kapustové řízky jako originální příloha

Křupavé kapustové řízky jako originální příloha

Toužíte zaujmout rodinu či přátele zdravou a netradiční přílohou k masu? Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý recept!

Ingredience:

  • 1 kapusta
  • 2 PL řepkového leje
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Předehřejte si troubu na 200°C.
  2. Hlavu kapusty nakrájejte na přibližně centimetr a půl silné plátky.
  3. Tyto plátky následně z obou stran potřete olejem, osolte a opepřete.
  4. Položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte přibližně 15-20 minut.

Tuto lahodnou přílohu podávejte především k pečenému masu. Můžete ji kombinovat rovněž s dalšími přílohami, například s bramborami.

pečené řízky z kapustových plátků
zdroj: dinnerthendessert.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.