Salát s krevetami a avokádem

Salát s krevetami a avokádem

Luxusní letní salát z krevet, avokáda, okurky, kopru, pažitky a citrónové šťávy je rychlý, jednoduchý a zdravý! Užijte si ho i vy.

Ingredience

  • 230 g krevet (bez ocasu)
  • 1 zralé avokádo
  • 1/2 lžičky soli
  • špetka sušeného česneku (volitelné)
  • šťáva z jednoho citronu
  • půlka malé okurky, nakrájené na kostičky
  • špetka čerstvého kopru
  • špetka pažitky

Postup

  1. Přiveďte hrnec s vodou k varu.
  2. Přidejte krevety.
  3. Vařte 3-5 minut do růžova.
  4. Sceďte a vložte do misky s ledovou vodou, aby vychladly.
  5. Po vychladnutí osušte a nakrájejte na kousky o velikosti sousta.
  6. Avokádo rozmačkejte.
  7. Pokud chcete, dochuťte solí, citrónovou šťávou a sušeným česnekem.
  8. Promíchejte spolu krevety, avokádovou směs, nakrájenou okurku a bylinky.
  9. Podle chuti okořeňte.
  10. Dobrou chuť!
Salát z krevet, avokáda, okurky, kopru, pažitky a citrónové šťávy servírované v hlubokém talíři s vidličkou.
www.pinchofyum.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.