Domácí hranolky v remosce

Domácí hranolky v remosce
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

V této elektrické troubičce můžete připravit i vlastní hranolky z čerstvých brambor. Upečené hranolky můžete podávat například s prvním receptem tohoto článku, a to s kuřátkem na zelenině.

Ingredience

  • 5-7 brambor
  • olej na vymaštění
  • sůl
  • koření dle chuti (například grilovací)

Postup

  • Brambory oloupejte a následně omyjte studenou vodou.
  • Pokrájejte je na proužky tenké dle vašich preferencí.
  • Nakrájené proužky brambor v míse smíchejte se solí a kořením, které máte nejraději.
  • Remosku vymastěte olejem a vložte do ní okořeněné proužky brambor.
  • Zaklapněte a pečte přibližně 30 minut nebo dozlatova.
  • Hotové hranolky podávejte s jakýmkoliv masem nebo jiným vhodným pokrmem.
Okořeněné hranolky podávané s kečupem
Zdroj: minimalistbaker.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.