Máte rádi nové chutě? Zkuste si kaši z hrášku připravit trochu netradičně. Indické curry vám určitě zachutná.
Ingredience
- 1 cibule
- 4 mrkve
- 200 g mraženého hrášku
- 2 lžíce koření Garam masala
- 2 lžíce kurkumy
- 1 lžička pepře
- voda
- 1 lžíce oleje
- 1 chilli paprička
Postup
- V pánvi rozpalte olej, přidejte najemno nasekanou cibulku a osmažte.
- Přidejte na půlkolečka nakrájenou mrkev a chvilku opékejte.
- Zasypte kořením a pepřem a nechte rozvonět.
- Podlijte vodou tak aby byla mrkev zcela ponořená, přiveďte k varu a několik minut duste.
- Přidejte hrášek, více vody a vařte dokud se zelenina zcela nerozvaří.
- Dochuťte solí, případně cukrem.
- Podávejte ozdobené pár plátky chilli papričky.