Syrová červená řepa se báječně hodí k rozpečenému kozímu sýru. Připravte si originální svačinu do školy, do práce, nebo na cesty.
Ingredience
- 4 housky, bagely nebo malé bagetky
- 1 balení kozího sýru
- 1 červená řepa
- 2 lžíce másla
- 1 lžíce balsamikového octa
- špenát nebo rukola
Postup
- Housky podélně rozřízněte
- Na spodní část vyskládejte pár koleček kozího sýru a dejte na deset minut zapéct do trouby vyhřáté na 180°
- Horní polovinu namažte máslem
- Syrovou červenou řepu oloupejte a na struhadle, nebo škrabkou na brambory ji nakrájejte na velmi tenké plátky
- Spodní část housek vyndejte z trouby a nechte lehce vychladnout
- Na kozí sýr pak dejte 5 plátků červené řepy, pokapejte balsamikovým octem, přidejte hrst rukoly nebo špenátu a zakryjte horní polovinou housky