Tentokrát si představíme trošku pikantnější variantu, která se hodí spíše pro otrlejší jazýčky. Množství feferonek si můžete zvolit sami, avšak univerzálně se hodí 2 kusy.
Ingredience
- 500g vepřového masa
- 1 plechovka sterilovaných rajčat
- 2ks střední cibule nakájené na půlměsíčky
- 3 stroužky drceného česneku
- 50g kečupu (dle chuti)
- 2 feferonky nebo chilli
- sůl, pepř
- rostlinný olej
Postup
- Maso očistěte, nakrájejte na nudličky a osolte.
- Na pánvi z obou stran osmažte maso, přidejte cibuli, česnek a na kolečka nakrájené feferonky.
- Poté přidejte konzervu sterilovaných rajčat, kečup, dle chuti osolte a opepřete.
- Hotový katův šleh podávejte s osmaženými nebo opečenými hranolkami.