Víte, jak dodat salátu jemnou chuť? Vsaďte na podmáslí! V kombinaci s dijonskou hořčicí je tohle opravdu zajímavá a chutná varianta. Nebojte se ani barev a použijte bílé i červené zelí i žlutou a červenou cibuli.
Ingredience:
- 500 g strouhaného zelí (červené a bílé)
- ½ žluté cibule
- ½ červené cibule
- 2 mrkve
- 180 ml podmáslí
- 5 lžic majonézy
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce jablečného octa (nebo běžného vinného)
- 2 lžíce cukru krystal
- sůl
Postup:
- Ve větší míse smíchejte nastrouhané zelí, mrkev a na měsíčky nakrájenou cibuli. Posolte.
- Vedle smíchejte podmáslí, majonézu, hořčici, ocet a cukr.
- Smíchejte dresink se zeleninou a můžete podávat.