Langoše bez kynutí

Langoše bez kynutí
Příprava: 15 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 7

Dostali jste chuť na domácí langoše, ale nemůžete se dočkat, až těsto vykyne? Čekat už nemusíte!

INGREDIENCE

  • 300 g bílého jogurtu
  • 420 g hladké mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 lžička soli

K podávání:

  • česnek
  • sůl
  • kečup 
  • sýr

POSTUP

  • Do mísy si dáme jogurt, přidáme sůl a mouku smíchanou se sodou. 
  • Těsto vymícháme a rozdělíme si jej do sedmi stejných dílků, ze kterých vytvarujeme koule.
  • Ty pak vyválíme na hrubší placku a smažíme na rozpáleném oleji.
  • Mezitím si nachystáme česnekový přeliv. 
  • Do trochu studené vody si prolisujeme česnek, osolíme a necháme odležet. 
  • Touto směsí pak langoše potíráme, krásně se to vsákne a jsou ještě jemnější.
  • Na to pak mažeme kečup a sypeme nastrouhaný sýr.
Domácí langoše bez kynutí.
happyfoodstube.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.