A co třeba nějaká fitness obdoba oblíbeného receptu na langoše? Zde ji máme.
INGREDIENCE
- 100 g hladké mouky
- 100 g hladké špaldové mouky
- 150 g kefíru nebo bílého jogurtu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce prášku do pečiva
- ½ lžičky soli
K podávání:
- kečup
- bílý jogurt
- česnek
- strouhaný sýr
- mozzarella
POSTUP
- Mouky si smícháme s práškem do pečiva a solí.
- Přidáme olivový olej, kefír a vypracujeme těsto, ze kterého pak tvarujeme langošky, které skládáme na pečicím papírem vyložený plech.
- Můžeme je ještě potřít olivovým olejem, cheme-li (lze provést i po upečení).
- Dáme je péci na 200°C na 10 minut.
- Pak je podáváme, s čím máme rádi.
- Místo kečupu lze použít i čerstvá rajčata a jako sýr kupříkladu mozzarellu.