Chřestová omáčka

Chřestová omáčka

K těstovinám se výborně chřestová omáčka, kterou rozředíme mlékem.

INGREDIENCE

  • 500 g chřestu
  • 1 cibule
  • sůl
  • mléko
  • polohrubá mouka
  • mletý pepř
  • olej

POSTUP

  1. Chřest uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na malé kousky.
  2. V kastrolu na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme kousky chřestu.
  3. Osolíme a opepříme.
  4. Zalijeme mlékem, zahustíme moukou a povaříme.
  5. Podáváme s těstovinami.
Hotový recept na chřestovou omáčku
zdroj: recipeland.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.