Quesadilla s trhaným hovězím

Quesadilla s trhaným hovězím
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Pokud si chcete dát s přípravou opravdu záležet, pak zvolte tento recept s trhaným hovězím. Dobře udělané hovězí maso potřebuje svůj čas, ale výsledek je luxusní. Po téhle mexické mňamce se budou sbíhat sliny každému. 

Ingredience

  • 4 tortilly
  • 1/2 zelené papriky nakrájené na plátky
  • 1/2 červené papriky nakrájené na plátky
  • 500 g trhaného hovězího masa
  • 1/2 cibule nakrájené na plátky
  • 1 šálek nastrouhaného čedaru
  • 1 PL olivového oleje
  • sůl a pepř dle chuti

Postup

  • Na pánvi rozehřejte olej. Přidejte cibuli a smažte ji přibližně minutu. Poté přidejte papriku a orestujte ji doměkka. Směs osolte a opepřete dle chuti.
  • Přidejte trhané hovězí maso a povařte po dobu 3 až 4 minut, poté směs z pánve odstraňte.
  • Na pánev položte tortillu a zahřívejte ji přibližně 30 sekund, poté ji otočte a přidejte čtvrt šálku čedaru.
  • Na sýr navrstvěte směs hovězího masa s paprikou a cibulí.
  • Tortillu přeložte na polovinu a zlehka ji smažte, dokud nebude z každé strany zlatohnědá a sýr se nerozpustí.
Quesadilla s trhaným hovězím masem.
zdroj: vvsupremo.com

Máte doma falešnou hovězí svíčkovou? Prozradíme vám, jak připravit vlastnoruční trhané hovězí maso, kterým můžete quesadilly naplnit.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.