Hermelín naložený se zelím a klobásou

Hermelín naložený se zelím a klobásou
Příprava: 10 minut Počet porcí: 2

Hledáte ideální dárek pro manžela, tatínka nebo dědečka? Touhle dobrotou určitě žádný z nich nepohrdne. A jsme přesvědčeni o tom, že ani dámy ne.

Ingredience

  • 2 ks hermelínu
  • 250 g kysaného zelí
  • 50 g ostravské klobásy
  • 1 větší cibule
  • 1 bobkový list
  • 3 kuličky nového koření
  • 3 kuličky černého pepře
  • sůl dle chuti

Postup

  • Hermelín nakrájíme na plátky či kousky dle našich představ.
  • Cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, kysané zelí scedíme.
  • Do sklenice postupně vkládáme hermelín, cibuli, klobásu a kysané zelí.
  • Na závěr přidáme nové hoření, pepř a bobkový list.
  • Vše zalijeme slunečnicovým olejem a necháme několik dní uležet v temnu při pokojové teplotě nebo v ledničce cca týden.
nakládaný sýr ve sklenici
zdroj: spearmint.co.za

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.