Hledáte ideální dárek pro manžela, tatínka nebo dědečka? Touhle dobrotou určitě žádný z nich nepohrdne. A jsme přesvědčeni o tom, že ani dámy ne.
Ingredience
- 2 ks hermelínu
- 250 g kysaného zelí
- 50 g ostravské klobásy
- 1 větší cibule
- 1 bobkový list
- 3 kuličky nového koření
- 3 kuličky černého pepře
- sůl dle chuti
Postup
- Hermelín nakrájíme na plátky či kousky dle našich představ.
- Cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, kysané zelí scedíme.
- Do sklenice postupně vkládáme hermelín, cibuli, klobásu a kysané zelí.
- Na závěr přidáme nové hoření, pepř a bobkový list.
- Vše zalijeme slunečnicovým olejem a necháme několik dní uležet v temnu při pokojové teplotě nebo v ledničce cca týden.
Dobrý den, vyzkoušel jsem spoustu způsobů. Mám ale stále problém. Nepodařilo se mi nikdy docílit toho, aby zavařené fazolky byly krásně světle zelené. Tak jako od Bonduel. Poradíte? Jiří Macháček. Děkuji