Dušený pstruh s nakládanou okurkou a rýžovými nudlemi

Dušený pstruh s nakládanou okurkou a rýžovými nudlemi

Vyzkoušejte tuto asijskou variantu receptu na lahodného pstruha. Zabere vám pouhých 30 minut.

Ingredience

  • 4 ks filet ze pstruha bez kůže
  • 1 ks okurka oloupaná a nakrájená na nudličky
  • 2 ks šalotky jemně nakrájené
  • Vinný ocet a moučkový cukr
  • Chilli dle chuti
  • 1 lžička černých hořčičných semínek
  • 100-150g rýžových nudlí

Postup

  • V misce smíchejte okurku, šalotku, chilli, hořčicové semínka a octovou směs a nechte 10 minut odležet.
  • Mezitím uvařte rýžové nudle podle pokynů na obalu.
  • Filety ze pstruha vařte na páře asi 3-4 minuty.
  • Pstruha podávejte položeného na nudlích a ozdobeného okurkovou směsí.
Pečená ryba na asijský způsob
Zdroj: chatelaine.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.