Pečený máslový pstruh s česnekem

Pečený máslový pstruh s česnekem

Na tento recept na pstruha pečeného v alobalu potřebujete pouze pár přísad a zabere vám méně než 25 minut. Navíc je low-carb a bezlepkový.

Ingredience

  • 2 velké filety ze pstruha
  • 50g másla
  • Oregano
  • Kopr
  • Petrželka
  • Sladká paprika
  • Sůl a pepř
  • 1 stroužek drceného česneku

Postup

  • Předehřejte si troubu.
  • Utrhněte si alobal dostatečně velký na zabalení pstruha.
  • Pekáček vyložte alobalem a doprostřed položte filety.
  • Pstruha nejprve osolte a opepřete.
  • Poté jej posypte bylinkami, česnekem a kořením.
  • Nakonec polijte pstruha rozpuštěným máslem a rovnoměrně alobalem zabalte.
  • Pečte přibližně 13 minut, poté otevřete alobal a pečte ještě 3 minuty.
  • Podávejte s bramborami, rýží, či čímkoliv, co máte rádi.
Máslový pstruh pečený v alobalu
Zdroj: primaverakitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.