Pomazánka z celeru a arašídového másla

Pomazánka z celeru a arašídového másla
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Nemusíte zůstávat jen u klasického celeru, výborný je i ten řapíkatý. Objevte jeho lahodné spojení s arašídy. Budete překvapeni.

Ingredience

  • 4 stonky řapíkatého celeru
  • 3 PL arašídového másla
  • 1 PL citronové šťávy
  • 2 ČL sojové omáčky
  • 1 stroužek česneku
  • 2 PL vody

Postup

  • Stonky celeru oloupejte od tuhých vláken, podélně rozřízněte a pokrájejte na jemno.
  • Arašídové máslo smíchejte se sójovou omáčkou, vodou, citronovou šťávou a nadrobno nakrájeným česnekem.
  • Přidejte celer a řádně promíchejte.
  • Pomazánku můžete namazat na jednohubky, slané krekry nebo jen tak na chleba.
Celerovo-arašídový dip s krekry
Zdroj: allrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.