Křenová omáčka z krenexu s rybízem

Křenová omáčka z krenexu s rybízem

Pikantní chuť křenu je vyvážená díky rybízu. Přidává vábnou sladkokyselost. Ochutnejte!

INGREDIENCE:

  • 20 g másla
  • 2 lžíce mouky
  • 4 hrnky vývaru dle vlastní volby
  • 2 lžíce rybízu
  • ½ lžičky soli
  • pepř
  • 3-4 lžíce čerstvého nastrouhaného nebo sterilovaného křenu
  • 1 polévková lžíce octa
  • 2 lžíce cukru

POSTUP:

  • Z másla a mouky si udělejte jíšku. 
  • Podlijte vývarem a míchejte. 
  • Vařte 10-15 minut, osolte, opepřete a odstavte.
  • Přidejte křen, ocet a promíchejte. 
  • Nakonec předejte rybíz. 
Křenová omáčka s rybízem je ještě o level lepší.
twitter.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.