Vepřové maso s okurkovou omáčkou

Vepřové maso s okurkovou omáčkou

K tomuto receptu na okurkovou omáčku s vepřovým masem se skvěle hodí rýže. 

INGREDIENCE:

  • 1 kg vepřové plece
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 4 vejce uvařené natvrdo
  • 2 nakládané okurky
  • 1 lžíce hořčice
  • hladká mouka
  • sůl
  • pepř
  • olej

POSTUP:

  • Maso si nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a nechte 10 minut odstát. 
  • Cibuli a česnek si nakrájejte na jemno, vejce a okurky na kostičky. 
  • Maso obalte v hladké mouce, a pak jej na oleji osmažte z obou stran (2 minuty z každé strany).
  • Maso dejte nachvíli bokem a do stejného hrnce přidejte cibuli a česnek. 
  • Posléze přidejte okurky, vejce, chvilku restujte. 
  • Přidejte zpátky maso a podlijte horkou vodou.
  • Během vaření dochuťte hořčicí. 
  • Vařte doměkka. 
Omáčka s okurkami a vepřovým masem.
bonvivani.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.