Tento recept se vám bude hodit, pokud zrovna nebudete mít čas na dlouhé vaření, protože vám zabere méně než 10 minut. Párky jednoduše orestujete s kořením a omáčkami a hravě tak vykouzlíte pochoutku, na které si pochutná celá vaše rodina!
INGREDIENCE
- 15 až 20 koktejlových párků (nebo 4 až 5 frankfurtských párků nakrájených na malé kousky)
- ½ cibule nakrájené nadrobno
- ½ lžičky mletého černého pepře
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžice chilli omáčky
- ½ lžíce koření Garam Masala
- jemně nasekané listy koriandru na ozdobu
- 1 lžíce oleje
POSTUP
- Párky nakrájíme na 8 až 10 tenkých malých kousků.
- Pokud použijeme koktejlové klobásy, můžeme je použít tak, jak jsou (z plechovky nebo balíčku).
- Nyní rozehřejeme pánev s plochým dnem a jakmile je rozpálená, přidáme do ní 1 polévkovou lžíci oleje.
- Přidáme kousky párků a na středním plameni mícháme, aby se lehce osmažily a napůl uvařily.
- Poté přidáme nakrájenou cibuli, garam masalu a drcený černý pepř a restujeme 3 až 4 minuty.
- Přidáme kečup, chilli a sójovou omáčku a restujeme další 2 až 3 minuty
- Nyní vypneme plamen.
- Ozdobíme lístky koriandru a podáváme horké.