Zbylo vám doma pár krajíců chleba a párky? Pak máte vše, co potřebujete na vydatnou svačinku!
INGREDIENCE
- 100 g strouhanky
- 1 vejce, rozšlehané
- párky
- 8 plátků bílého chleba
POSTUP
- Okraje chleba odřízneme a chléb vyrovnáme pomocí válečku.
- Na jeden okraj krajíce chleba položíme párek a srolujeme tak, aby se uzavřela náplň.
- Na okraj otvoru naneseme rozšlehané vejce a lehce zatlačíme, aby se otvor uzavřel.
- Opakujeme se zbývajícími plátky chleba.
- Rohlíky potřeme vajíčkem a poté obalíme ve strouhance.
- Na pánvi na středním plameni rozehřejeme olej.
- Položíme rolky švem dolů a smažíme dozlatova a podle potřeby otočíme na druhou stranu.
- Vyjmeme z pánve a necháme okapat na mřížce nebo plechu.
- Podáváme horké.