Ananasové čtvrtky na grilu s javorovým máslem

Ananasové čtvrtky na grilu s javorovým máslem
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 8

Ogrilovaný čerstvý ananas politý máslem s javorovým sirupem a posypaný ořechy má dokonalý elegantní nádech, který ocení všichni vaši hosté. Připravte jim tuto dobrotu a vždy se k vám budou rádi vracet!

Co budete potřebovat

  • 1/4 šálku javorového sirupu
  • 3 lžíce másla, rozpuštěného
  • 1 čerstvý ananas
  • 2 lžíce nasekaných makadamových nebo lískových ořechů, opražených

Postup

  • Smíchejte sirup a máslo a dejte stranou.
  • Ananas podélně rozčtvrťte a horní část nechte připojenou.
  • Navlhčete papírovou utěrku olejem na vaření a pomocí kleští s dlouhou rukojetí olej rozetřete na grilovací rošt, aby se lehce potáhl.
  • Ananas grilujte bez víka na středním ohni 5 minut.
  • Otočte, potřete javorovým máslem a grilujte dalších 5–7 minut nebo dokud nebude ananas hotový.
  • Potřete grilovaný ananas javorovým máslem a posypte ořechy.
  • Podávejte se zbylým javorovým máslem.
  • Dobrou chuť!
Ogrilovaný čerstvý ananas politý máslem s javorovým sirupem a posypaný ořechy na talíři.
www.tasteofhome.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.