Avokádová pomazánka s rajčaty a česnekem

Avokádová pomazánka s rajčaty a česnekem
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Toast s rajčaty a pomazánkou z avokáda je oblíbený sendvič s krémovou a česnekovou náplní. Je to perfektní letní občerstvení, které lze podávat na chlebu, tortille, toastu nebo naší domácí bagetě jako výživný oběd nebo svačinu!

Co budeme potřebovat

  • 1 avokádo (zralé)
  • 1 stroužek česneku
  • 40 g majonézy
  • černý pepř
  • 1 bageta (nakrájená na plátky)

Postup

  • Nakrájejte zralého avokádo a vložte ho do misky.
  • Rozmělněte vidličkou.
  • Vmíchejte majonézu a prolisovaný česnek.
  • Pomazánku z avokáda namažte nakrájenou bagetu.
  • Navrch dejte čerstvě nakrájená rajčata a čerstvě mletý černý pepř.
Opečená bageta s pomazánkou z avokáda a rajčetem.
Zdroj: thewholeserving.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.