Bagel s kuřecím masem

Bagel s kuřecím masem
Příprava: 10 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4

Takto připravený bagel sebou můžeme připravit i na menší výlet nebo piknik, jistě bude všem zúčastněným chutnat.

INGREDIENCE

  • 2 šálky nakrájených kuřecích prsou
  • 6 plátků nakrájené předpečené anglické slaniny
  • 1/4 šálku nakrájeného řapíkatého celeru
  • 2 lžíce jemně nasekané jarní cibulky
  • 1 lžička sekané bazalky
  • 1/4 lžičky utřeného česneku
  • 1/4 šálku majonézy
  • 4 bagely

POSTUP

  1. Kuřecí maso osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi, necháme zchladnout.
  2. V míse smícháme všechny suroviny dohromady s kuřecím masem a vytvoříme salát.
  3. Bagel překrojíme a na spodní část klademe kupku připraveného salátu.
  4. Přiklopíme a podáváme.
Pečivo obložené kuřecím masem se zeleninou servírované na tácu.
www.pillsbury.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.