Banánové lívanečky s čerstvým ovocem

Banánové lívanečky s čerstvým ovocem
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2

Tento recept na lívance si můžou připravit a s chutí vychutnat i lidé, kteří si hlídají svoji životosprávu, nejsou příliš kalorické a lze jimi nahradit dopolední nebo odpolední svačinku.

Co budeme potřebovat

  • 3 vejce
  • 4 lžíce hnědého cukru
  • 2 rozmačkané banány
  • 5 lžic hladké mouky
  • 250 g tvarohu jemného
  • javorový sirup nebo med
  • čerstvé ovoce
  • rostlinný olej
  • mléko dle potřeby pokud by bylo těsto příliš husté

Postup

  1. Všechny suroviny zamícháme do hladkého těsta.
  2. Rozpálíme teflonovou pánev s malou kapkou oleje a smažíme pozvolna menší lívance.
  3. Tvarohové lívance můžeme podávat s javorovým sirupem nebo medem a čerstvým ovocem.

Lahodné lívance můžete připravit i na titanových pánvích. Tipy k výběru naleznete v naší recenzi.

Lahodné lívance s čerstvým pomerančem a grapefruitem.
Zdroj: bojongourmet.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.