BBQ párky na grilu

BBQ párky na grilu

Jednoduché, lahodné hovězí párky s bbq omáčkou se hravě stanou hvězdou letního grilování. Vyzkoušejte je i vy!

Ingredience

  • 1 kg hovězích párků
  • 1 hrnek kečupu
  • 1/2 šálku BBQ omáčky (domácí nebo kupované)
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce jablečného octa

Postup

  1. Rozpalte gril na středně vysokou teplotu.
  2. Ostrým nožem vykrájejte do každého párku mřížku – nejprve jedním směrem dolů, poté řežte druhým směrem.
  3. Dejte stranou.
  4. Do malé žáruvzdorné pánve přidejte kečup, BBQ omáčku, med a jablečný ocet.
  5. Položte pánev na gril stranou, aby se zahřála.
  6. Když gril dosáhne požadované teploty, položte párky na rošty.
  7. Otáčejte párky, dokud se na nich nezačnou objevovat stopy po grilování a nejsou prohřáté.
  8. Jemně potřete každý párek ohřátou omáčkou.
  9. Otočte a opět potřete omáčkou.
  10. Po dokončení vyjměte párky z grilu a podávejte s oblíbeným pečivem a toppingem!
Párky s barbequue omáčkou položené na grilu.
www.asouthernsoul.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.