Jednoduché, lahodné hovězí párky s bbq omáčkou se hravě stanou hvězdou letního grilování. Vyzkoušejte je i vy!
Ingredience
- 1 kg hovězích párků
- 1 hrnek kečupu
- 1/2 šálku BBQ omáčky (domácí nebo kupované)
- 2 lžíce medu
- 1 lžíce jablečného octa
Postup
- Rozpalte gril na středně vysokou teplotu.
- Ostrým nožem vykrájejte do každého párku mřížku – nejprve jedním směrem dolů, poté řežte druhým směrem.
- Dejte stranou.
- Do malé žáruvzdorné pánve přidejte kečup, BBQ omáčku, med a jablečný ocet.
- Položte pánev na gril stranou, aby se zahřála.
- Když gril dosáhne požadované teploty, položte párky na rošty.
- Otáčejte párky, dokud se na nich nezačnou objevovat stopy po grilování a nejsou prohřáté.
- Jemně potřete každý párek ohřátou omáčkou.
- Otočte a opět potřete omáčkou.
- Po dokončení vyjměte párky z grilu a podávejte s oblíbeným pečivem a toppingem!