BBQ trhané hovězí maso

BBQ trhané hovězí maso
Příprava: 10 minut Vaření: 200 minut Počet porcí: 5

Rychlý a snadný recept na trhané hovězí maso z jednoduchých ingrediencí. Maso je dokonale šťavnaté, jemné a skvěle se hodí do tacos, burgerů a různých sendvičů.

Co budete potřebovat

  • 2 lžíce oleje
  • 1,5 kg falešné hovězí svíčkové, zbavené přebytečného tuku
  • sůl, podle chuti
  • pepř, podle chuti
  • 2 lžíce česneku, jemně nasekaného
  • 1 šálek cibule, jemně nakrájené
  • 800 ml BBQ omáčky

Postup

  • Zahřejte olej v nepřilnavém hrnci vhodném do trouby na středně vysokou teplotu.
  • Přidejte maso a opečte ze všech stran.
  • Přidejte česnek a cibuli a opékejte, dokud se nerozvoní (asi 2 minuty).
  • Přilijte barbecue omáčku, osolte, opepřete a vše promíchejte.
  • Zakryjte a pečte v troubě při 160 stupních Celsia po dobu 3 hodin a nezapomeňte v polovině vše promíchat.
  • Hrnec vyndejte z trouby a dejte ho ještě vařit na sporák, aby se tekutina zredukovala na požadovanou konzistenci.
  • Natrhejte maso 2 vidličkami.
  • Použijte trhané maso do sendvičů či burgerů a užijte si to!
Natrhané maso s BBQ omáčkou.
www.onepotrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.