Není nic lepšího než recepty na vláčné Bebe řezy.
Vychutnejte si kombinaci sušenek, sladkého těsta a vyvážené náplně.
Jakou krémovou polevou je posléze ozdobit, to se dozvíte na konci článku.
Naše recepty
Nejlepší polevy na zdobení řezů
Klasický máslový krém
Tato poleva je nejjednodušší a nejběžnější máslovou poleva – a nejrychleji se vyrábí. Často se používá v sáčku na zdobení dortů. Navíc je to nejodolnější možnost pro psaní. Tato poleva je známá svou sladkou, bohatou chutí, ale lze ji snadno změnit přidáním vanilkového, mandlového, citrónového nebo dokonce mátového extraktu. Vyrábí se ze tří základních surovin: másla, cukrářského cukru a mléka.
Francouzský máslový krém
Francouzský máslový krém je lehká, hladká a krémová poleva. Skládá se z cukrového sirupu, vaječných žloutků a másla, takže připomíná pudink. Vyrábí se metodou pâté à bombe.
Německý máslový krém
Německý máslový krém je známý svou krémovou texturou, aniž by byl příliš sladký. Vyrábí se z cukrářské smetany, másla, cukrářského cukru a vybranou příchutí. Cukrářský krém je vařená směs mléka nebo smetany, kukuřičného škrobu a vaječného žloutku. Cukrářský krém a máslo se ušlehají a poté se přidá cukrářský cukr.