Bezlepkové nudle s omáčkou

Bezlepkové nudle s omáčkou

Ingredience:

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 velká cibule nakrájená nadrobno
  • 2 rozdrcené stroužky česneku
  • 3 plechovky drcených rajčat (každá 400 g)
  • 1 lžička krystalového cukru
  • 1/4 šálku čerstvých lístků bazalky

Postup:

  • V hrnci na středním plameni rozehřejeme olivový olej. Přidáme cibuli a česnek.
  • Restujeme 3 minuty, nebo dokud cibule nezměkne.
  • Přihodíme rajčata a cukr. Dochutíme solí a pepřem.
  • Přivedeme k varu. Snížíme teplotu na minimum.
  • Vaříme 15 minut nebo do zhoustnutí.
  • Odstavíme a promícháme s bazalkou.
  • Nakonec vmícháme hotové těstoviny a můžeme servírovat.
Bezlepkové fettuccine s rajčatově bazalkovou omáčkou.
Zdroj: https://www.taste.com.au/

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.