Máte rádi jemná smetanová jídla? Pak vyzkoušejte tuto polévku, která zasytí, je lehoučká a úžasně lahodná.
Ingredience
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 1 česnek (nakrájený na plátky)
- 100 g hub (můžete použít i žampiony)
- 1 polévková lžíce mouky (na zaprášení)
- 1 l zeleninového nebo masového vývaru
- 100 ml smetany na vaření
- sůl
- pepř
Postup
- Na oleji osmažte česnek a nakrájené houby.
- Přidejte trochu mouky, mírně osmahněte a zalijte vývarem.
- Lehce osolte a opepřete a povařte doměkka.
- Na závěr vlijte smetanu a chvíli provařte.

Bramborové placky můžete snadno připravit v kuchyňském spotřebiči. Inspirujte se recenzemi elektrických pánví, které za vás jídlo připraví skoro samy.