Bombardino z espressa

Bombardino z espressa
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Tyto malé koktejly z vaječného likéru jsou oblíbené v italských lyžařských střediscích, protože kombinace horké kávy, Advocaata a brandy je dokonalým lékem na teploty pod nulou a po celém dni na sjezdovce.

Co budeme potřebovat

  1. 100 ml espressa (horké)
  2. 60 ml Advocaatu (vaječný likér)
  3. 60 ml brandy
  4. šlehačku (ve spreji)
  5. skořice

Postup

  1. Vaječný likér na mírnou teplotu zahřejeme v hrnci.
  2. Poté vmícháme brandy a espresso.
  3. Směs rozdělíme do čtyř skleniček, ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí..
  4. Podáváme horké.

K rychlému a teplému nápoji se hodí rychlá a čerstvá buchta. Upečte si jeden z těchto receptů na hrníčkový moučník a vychutnejte si lahodné Bombardino se sladkou tečkou na závěr!

Výborný horký vaječný nápoj se šlehačkou.
Zdroj: verpoorten.de

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.