Domácí bramboráky

Domácí bramboráky
Příprava: 30 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 75 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 1.5 až 2 kg brambor
  • pepř
  • kmín
  • sůl
  • majoránka
  • 2 vejce
  • hladká mouka
  • tuk

Postup receptu

  1. Nastrouháme syrové brambory, přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku, 2 celá vejce a hladkou mouku
  2. Vše pořádně promícháme
  3. Na pánvi rozpálíme tuk nebo sádlo a smažíme tenké placky z obou stran do zlatova

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.