Bramborová skoropizza

Bramborová skoropizza
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3 větší syrové brambory
  • 15 dkg měkkého salámu
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1/2 hrnku hladké mouky
  • 1/2 hrnku hrubé mouky
  • 1/4 hrnku oleje
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • majoránka
  • drcený kmín
  • sůl.

Postup receptu

  1. Brambory nastrouháme, salám i cibuli nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme
  2. Hladkou i hrubou mouku smícháme, prosejeme s práškem do pečiva a promícháme s ostatními surovinami
  3. Směs okořeníme a osolíme
  4. Těsto dáme do vymazaného pekáčku, poklademe kolečky salámu a na kostičky nakrájenými rajčaty
  5. Posypeme 20 dkg strouhaného sýra a upečeme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.