Bramborové lokše s mákem

Bramborové lokše s mákem
Příprava: 10 minut Počet porcí: 12

Jednoduché, levné a zároveň velmi chutné jídlo. Vyzkoušejte více druhů makových náplní,  po kterých se na talíři jen zapráší!

Ingredience

  • 12 lokší ze základního receptu
  • tuk
  • meruňková povidla
  • mák bílý
  • jahodová povidla
  • mák modrý
  • vanilkový cukr na posypání

Postup

  1. Hotové lokše potřete tukem a zakryjte, aby vydržely teplé a křehké.
  2. Polovinu lokší potřete meruňkovými povidly a posypte bílým mákem, který má oříškovou chuť.
  3. Druhou polovinu lokší potřete jahodovými povidly a posypte modrým mákem.
  4. Hotové lokše zarolujte a posypte vanilkovým cukrem.
Bramborové placky s mákem a povidly na talíři
www.hanielas.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.