10 perfektních receptů s bramborami, které vás nesmí minout! Jaký vyzkoušíte jako první?

Bez brambor bychom se v naší kuchyni jen stěží obešli.

V současné době u nás existuje nespočet receptů z brambor a ty nejlepší jsme vybrali právě zde pro vás.

Vyzkoušejte je a uvidíte, že si pochutnáte!

Typy brambor a jak je použít v kuchyni

Pečené: Odrůda Russet Burbank jsou klasikou na pečení, ale lze upéct jakékoli jiné brambory.

Polévka: Do polévky použijte voskové brambory (malé bílé nebo červené brambory), protože si zachovají svůj tvar.

Hranolky: Většina hranolků se vyrábí z červenohnědých brambor.

Bramboráky nebo placky: Russet Burbank jsou také ideální, protože drží pohromadě lépe než voskové odrůdy.

Kaše: Škrobové (červenohnědé) tvoří nejnadýchanější bramborovou kaši, ale lze použít jakoukoliv libovolnou odrůdu.

Bramborový salát: Voskové odrůdy jsou nejlepší, protože se nerozpadají.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.