Broskvové řezy

Broskvové řezy

Úžasně vláčné řezy, které jsou rychlé a jednoduché na přípravu, díky čemuž jsou perfektním pohoštěním pro nečekanou návštěvu!

Ingredience

  • 1 šálek krystalového cukru plus 3 čajové lžičky
  • 2 a 1/2 šálků nakrájených broskví
  • 1/2 lžičky kukuřičného škrobu
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 a 1/2 lžičky prášku do pečiva
  • 1 a 1/2 šálku plnotučného mléka
  • 3 lžíce másla, rozpuštěného

Postup

  1. Postříkejte zapékací misku o rozměrech 20 x 20 cm olejem ve spreji.
  2. Předehřejte troubu na 175 stupňů Celsia.
  3. V malé misce smíchejte 3 lžičky cukru a kukuřičný škrob.
  4. Do směsi vmíchejte broskve a odložte stranou.
  5. Do střední mísy prosejte 1 hrnek cukru, hladkou mouku, sůl a prášek do pečiva.
  6. V jiné míse prošlehejte mléko a máslo.
  7. Mokré ingredience pomalu nalévejte do suchých a míchejte, dokud se nezapracují.
  8. Do připravené zapékací mísy nalijte připravené těsto.
  9. Do těsta vtlačte většinu nakrájených broskví, promíchaných ve směsi cukru a kukuřičného škrobu a část položte navrch.
  10. Vložte do trouby a pečte 60 minut, nebo dokud párátko vložené doprostřed buchty nevyjde čisté.
Detail kousku broskvové buchty, která je servírovaná na talířku s vidličkou.
www.deliciouslyyum.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.