Recepty na pozdní snídaně, ale brzký oběd … přesně to je brunch! Zkuste tyto varianty

V neděli se nic nedělá a hlavně se nevstává brzy!

Vyspěte se do krásy, a poté si vychutnejte některý z těchto receptů na brunch!

Recepty jsou jednoduché na přípravu a neskutečně dobré.

Jsou tak dobré, že na chvíli zapomenete, že v pondělí musíte zase do práce.

Další tipy na nápoje:
Alkoholické
Big Apple Manhattan
Bloody Mary
Limonáda ze Sangrie
Frozen Prosecco
Coffee Granita

Nealkoholické
Domácí limonády (připravené například podle našich receptů na to nejsladší osvěžení)
Čerstvá šťáva (osvěžte se například tímto džusem z granátového jablka)
Nealkoholická Margarita
Ovocný punč

Co je brunch?

Brunch je jídlo, které se obvykle jí mezi 10:30 a 13:30.

K jídlu je příležitostně, jako příloha, podávána nějaká forma alkoholického nápoje (typicky šampaňské nebo koktejl).

Slovo brunch je složenina anglických slov pro snídani a oběd (breakfast + lunch = brunch)

Brunch vznikl v Anglii na konci 19. století a ve Spojených státech se stal populárním ve 30. letech 20. století.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.