Inspirujte se luxusními recepty na opečený chléb po italsku s 6 různými směsmi!

Je vám blízká italská kuchyně?

Hledáte tipy na jednoduché a chutné předkrmy či pohoštění na oslavu?

Pak jste tu správně!

Máme pro vás totiž 6 lahodných receptů na bruschettu v několika různých variantách.

Ať už si vyberete tradiční s rajčaty nebo méně obvyklou houbovou či avokádovou, zajisté si vy i vaši hosté pochutnáte.

Tak dost řečí a pojďme na to!

Jak dlouho bruschettu uchovávat?

  • Ideálně si vždy připravte tolik bruschett, kolik jste schopni sníst, protože se špatně skladují.
  • Pokud vám přece jen nějaká zbyla, dejte náplň do vzduchotěsné nádoby a uchovávejte v chladničce.
  • Měla by vydržet 2 – 3 dny.
  • Pečivo připravujte vždy čerstvé, protože pečené rychle tvrdne a tuhne, a není dobré.

A jak vám naše recepty tentokrát chutnaly? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.