Bruschetta se sladkou kukuřicí

Bruschetta se sladkou kukuřicí

Tato opečená bagetka se sladkou kukuřicí a kozím sýrem je jednoduchý, elegantní a skvěle se hodí jako pohoštění na různé oslavy. Užijte si to!

Ingredience

  • 4 klasy čerstvé kukuřice, bez slupek
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce granulovaného cukru
  • 3 lžíce balzamikového octa
  • ¼ šálku čerstvé bazalky, nakrájené na tenké proužky
  • sůl a pepř dle chuti
  • 1 bageta
  • ¼ šálku olivového oleje
  • 230 g kozího sýra

Postup

  1. Ostrým nožem opatrně odřízněte zrníčka z kukuřičných klasů.
  2. Ve velké misce smíchejte kukuřičná zrna, med, cukr a balzamikový ocet a promíchejte.
  3. Vmíchejte bazalku a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  4. Bagetu nakrájejte na plátky (krájejte trochu na šikmo).
  5. Obě strany každého plátku potřete olivovým olejem a položte na grilovací pánev.
  6. Plátky bagety opékejte 3 minuty, otočte je a opékejte další 2 minuty.
  7. Vyndejte z pánve, každý plátek potřete kozím sýrem a poklaďte kukuřičnou směsí.
  8. Podávejte ihned!
Opečené bagetky se sladkou kukuřicí a kozím sýrem s listy bazalky.
www.celebrationgeneration.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.