Bulky plněné langustím masem

Bulky plněné langustím masem

Jednoduše orestujte masité ocasy na kousku másla a kapary, a poté je přidejte do máslem namazaných a opečených bulek. Pokud jste milovníkem mořských korýšů nebo jen chcete vyzkoušet něco nového k večeři, všechny recepty s langustou si jednoduše zamilujte a stanou se běžnou součástí vašeho jídelníčku.

Co budeme potřebovat

  1. 340 g langustích ocasů
  2. ½ lžičky soli
  3. 6 lžic másla (měkkého)
  4. 4 bagetky (bulky na párek v rohlíku)
  5. Lžíce čerstvé pažitky (jemně nakrájené)
  6. Lžička citronové šťávy
  7. Lžička kapary (okapané)
  8. Kolečka citronu (k podávání)

Postup

  1. Ocasy z langusty si přes noc necháme rozmrazit (pokud používáme mražené)
  2. Poté je dobře scedíme a osušíme
  3. Rozpálíme si velkou pánev na středně vysokou teplotu
  4. Každou bulku nebo bagetku si rozřízneme a promažeme máslem
  5. Bagetky poté dáme na pánev a opékáme asi 3–4 minuty, z každé strany
  6. Bagetky dáme stranou, aby mírně vychladly
  7. Ve stejné pánvi roztavíme další 2 polévkové lžíce máslo
  8. Přidáme citronovou šťávu a kapary
  9. Smažíme 2 až 3 minuty, dokud kapary nezačnou prskat
  10. Přidáme langusty a vaříme, dokud se neprohřejí
  11. Směs v pánvi promícháme, tak aby se langusty obalily v másle
  12. Zbývající 2 polévkové lžíce másla si rozpustíme v mikrovlnné troubě a dáme stranou
  13. Směs z langust rovnoměrně nandáme do bulek a pokapeme je zbylým rozpuštěným máslem

K tomuto receptu na langustu v bulkách se nejlépe hodí dokonalý salátek. A ta nejlepší volba je tento coleslaw, který celý pokrm krásně doplní.

Nadýchané bulk na hot dog s jemným masem z langusty a zeleninovým salátem.
Zdroj: foodiecrush.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.