Buřty na černém pivu

Buřty na černém pivu
Příprava: 10 minut Vaření: 35 minut Počet porcí: 8

Černé pivo je známé svou nasládlejší chutí. Vyzkoušejte ho přidat k vuřtům! Skvělá chuť bude zaručena!

Ingredience:

  • 8 buřtů či párků
  • 2 cibule nakrájené na tenké plátky
  • 2 PL másla
  • 2 šálky černého piva

Postup:

  1. Na pánvi rozpusťte máslo a zlehka na něm z obou stran opečte buřty.
  2. Buřty následně vyjměte a do másla přidejte na kolečka nakrájenou cibuli.
  3. Cibuli zesklovaťte, přibližně 8 minut.
  4. Přilijte do pánve pivo a promíchejte.
  5. Pánev přiklopte a nechte směs 10 minut vařit.
  6. Poté přidejte do pánve též opečené špekáčky a vařte dalších 10 minut.

Buřty na pivu chutnají skvěle s čerstvým pečivem či zeleninovým salátem.

Pánev s buřty a cibulí připravovanými v pivu
zdroj: madebynashish.com

Jsou uzeniny vaší slabostí. Připravte si z nich salát, roládu či pomazánku. Uzeninové pochoutky jsou vždy chutné, snadné a rychlé!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.