Candát na másle

Candát na másle

Nejoblíbenější podoba candáta. Recept je jednoduchý! Podávat jej můžete s opékanými brambory.

INGREDIENCE:

  • 35 g másla (ghí)
  • sůl
  • 450 g filet z candáta
  • 1 limetka
  • čerstvý rozmarýn

POSTUP:

  • Máslo si na pánvi rozehřejeme. 
  • Candáta si naporcujeme, očistíme, osušíme, osolíme a pokapeme limetkou. 
  • Dáme smažit kůží dolů na 3-4 minuty. 
  • Pak otočíme a pomalu dopékáme. 
  • Podáváme polité zbytkem másla a posypané čerstvým tymiánem.
Smažený candát na másle s brambory.
fitshaker.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.